Ćavar ne trenira s Eintrachtom, čeka transfer

Mladi reprezentativac BiH

Ćavar ne trenira s Eintrachtom, čeka transfer

Njemački mediji pišu kako je naš Marijan Ćavar (21) i definitivno otpisan u Eintrachtu.

Čelnici bundesligaša iz Frankfurta žele do septembra što više olakšati platnu listu i riješiti se onih fudbalera od kojih nemaju koristi, a u tom kontektstu pominje se i ime upravo Ćavara.

Eintracht je mladog reprezentativca BiH doveo u januaru 2018. godine iz Zrinjskog, no ovaj se za vrijeme provedeno u klubu nije pretjerano pokazao, a prilično lošu minutažu imao je i za vrijeme epizode u Osijeku u kojem je boravio na posudbi.

Navodno Ćavar više ni ne trenira s fudbalerima Eintrachta i izvjestan je njegov odlazak do kraja prijelaznog roka, a u ovom trenutku nije poznato gdje bi mogao nastaviti karijeru, niti pod kojim okolnostima bi transfer mogao biti realizovan. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Osim Ćavara na izlaznim vratima Eintrachta se, između ostalog, nalaze još Nicolai Müller i Taleb Tawatha.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi