Cazorlina želja prije oproštaja: "Još samo jedan nastup u tom timu"

Trenutno nastupa za Villareal

Cazorlina želja prije oproštaja: "Još samo jedan nastup u tom timu"

A. Čaušević

Sa 35 godina Santi Cazorla se nalazi u jeseni karijere. 


Cazorla trenutno nastupa za Villareal, a u periodu od 2012. do 2018. godine bio je član Arsenala gdje se i nije naigrao.

Zbog velikih problema s povredama za šest godina u redovima Topnika skupio je 129 nastupa. Upravo iz tog razloga bi se od londonskog tima želio oprostiti na dostojniji način.

"Ne znam da li je moguće ili ne, ali prije odlaksa u penziju želim da odigram još jedan meč za Arsenal. Zažalio sam što se nisam mogao dostojnije oprostiti", kazao je španski veznjak.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Arsenal je najveći klub za koji sam igrao. Ponosan sam što sam bio igrač Arsenala", dodao je fudbaler koji je u Topnike stigao iz Malage za skoro 15 miliona eura.

Povratkom u Villareal čini se da je Cazorla probleme se povredama ostavio iza sebe. Za godinu i pol odigrao je preko 50 utakmica i postigao dva gola, te se ponovo izborio za mjesto u selekciji Španije.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi