Ceballos tražio od Reala da ga vrate iz Arsenala, a oni mu ekspresno našli novi klub

Nezadovoljan na Emiratesu

Ceballos tražio od Reala da ga vrate iz Arsenala, a oni mu ekspresno našli novi klub

E. Čaušević

Španski veznjak Dani Ceballos ljetos je stigao u Arsenal na posudbu iz Real Madrida.

Ceballos je u Arsenal stigao kao veliko pojačanje, ali se u londonskom klubu nije baš naigrao. Španac je imao problema s povredom i očekivalo se da bi dolazak Mikela Artete mogao promijeniti njegov status u timu.

Međutim, Ceballos uopšte nije u Artetinim planovima što očito "izluđuje" ovog veznjaka. Danas je potvrđeno da je Ceballos tražio od Real Madrida da prekine posudbu i vrati ga Santiago Bernabeu jer ne želi više biti član Arsenala.

Ceballos želi da ide na Evropsko prvenstvo sa Španijom, ali sada su gotovo nikakve šanse da se nađe na spisku Luisa Enriquea. Ugledna Marca prenosi da će Real vratiti Ceballosa iz Arsenala, ali da će ga odmah poslati na novu posudbu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Interes za Ceballosa pokazala je Valencia i kontaktirali su Kraljeve kada su čuli da je on nezadovoljan u Arsenalu. Šišmiši su poslali ponudu za posudbu do kraja sezone koja će gotovo sigurno biti prihvaćena i sada se samo čeka da Ceballos napusti Topnike.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

KB9
Dani Ceballos poručio Perezu da se ne želi vratiti u Real Madrid Cilj mu je da ostane u Arsenalu 21.10.19. - 15:04, E. Čaušević Španski fudbaler Dani Ceballos ovog ljeta napustio je Real Madrid i stigao je na jednogodišnju posudbu u Arsenal. Ceballos je sigurno veliko pojačanje za londonski klub i na nekoliko mečeva pokazao je da se radi o odličnom igraču. Iako nije baš standardan u prvoj postavi već je pokazao želju da ostane na Emiratesu. Španski mediji prenose da je Ceballos nedavno obavio razgovor s Florentinom Perezom, te da mu je poručio da se nema namjeru vraćati u Real gdje je većinom grijao klupu. Ceballosova želja je da Arsenal već u januaru otkupi njegov ugovor, te da potpiše višegodišnu saradnju s Topnicima. Arsenal je zainteresovan da aktivira klauzulu i kupi ga već u januaru, ali nije poznato koliko novca će morati izdvojiti za njega. Ovaj 23-godišnji vezni igrač u Real Madrid je stigao na ljeto 2017. godine iz Betisa za 14 miliona eura, ali se nije naigrao na Santiago Bernabeu i odlično je preći u Arsenal gdje očito želi što duže ostati.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi