Hugo Vallejo novi fudbaler Real Madrida

Stiže iz Malage

Hugo Vallejo novi fudbaler Real Madrida

M. Šljivak

Madridski Real dogovorio je transfer mladog napadača Huga Velleja iz ekipe Malage.

Kraljevi su sa Malagom dogovorili transfer ovog fudbalera, a 19-godišnji fudbaler će potpisati ugovor do 2023. godine.

Ipak, talentovani ofanzivac neće odmah obući dres Reala. Narednih šest mjeseci će na posudbu u Deportivo, a od ljeta će se pridružiti svom novom timu.

Vallejo važi za izuzetno talentovanog napadača. On je samo jedan u nizu mladih igrača koje je Real kupio i već je jasno kako će u budućnosti imati itekako mlad i poletan tim.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Vallejo je još jedan u nizu talenata koji su stigli, a vidjet ćemo koliko može pružiti u dresu Kraljeva.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Puni su talenata u p. m. Brazilci su ih okupirali. Martin na posudbi, Diaz na klupi, kupuju za buducnost a pola tima im preko 30 ili povrijedjeni do jaja..
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi