Ceballosova izjava sve govori, Real će ubrzo postati njegov bivši klub

Spreman za Milan

Ceballosova izjava sve govori, Real će ubrzo postati njegov bivši klub

Edmir Škorić

Mladi španski reprezentativac Dani Ceballos (21) sve je bliže dresu Milana.

Ceballos je odlučio da pređe u Milan svjestan da u Realu za njega nema mjesta naredne sezone, a nalazi se u fazi karijere kada tek treba da eksplodira. Svjestan je da mora imati kontinuitet igara, a takvo što mu nudi Milam.

"Sljedeća godina će biti moja godina", samouvjereno je kazao Ceballos.

"Želim da igram i da radim, a u Realu je teško, tu igraju najbolji i ne mogu doći do izražaja i do prilike da igram. Možda u budućnosti budem na toj razini, ali trenutno ne mogu igrati u prvih 11 Reala. Cilj mi je da budem u timu koji će mi omogućiti da odigram 40-ak utakmica u sezoni", tvrdi Ceballos.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Jasno je da je moja ideja da budem prvak s Realom, ali morat ću nakon Eura razgovarati s klubom i mora postojati dogovor između kluba, trenera i igrača. Realu je najvažnije da se svaki njegov igrač osjeća važnim, a to ponekad ne osjećate ako ne igrate redovno", zaključio je Španac.

Prema posljednjim informacijama, on će u Milan na posudbu, a nakon toga će potpisati petogodišnji ugovor s Rossonerima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi