Presing Milana: Ceballos sve bliže San Siru

Rossoneri žele dovesti veznjaka

Presing Milana: Ceballos sve bliže San Siru

E. Škorić

Milanovi navijači željno iščekuju prva pojačanja za narednu sezonu.

Čeka se zvanična potvrda transfera Radeta Krunića iz Empolija, a nedavni sastanak Maldinija i Bobana u Madridu s čelnicima Reala budi nadu kod navijača i vraća optimizam.

Kako je sam Maldini izjavio nakon posjete španskoj prijestolnici, postoje dobre šanse da će na San Siro doći neki kvalitetan igrač, a po svim prilikama je aludiroa na Danija Ceballosa.

Mladi španski reprezentativac bi mogao doći na dvogodišnju posudbu, mada je Real više za opciju da ga proda, a cijena iznosi nekih 50 miliona eura.

Milan želi da plati četiri miliona eura po sezoni za posudbu Ceballosa, a da onda određeni novac uplati u više rata. Real tek treba da da konačni odgovor.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Uz Ceballosa Milanova želja, odnosno želja novog trenera Giampaola je Torreira iz Arsenala, a klub ujedno razmatra mogućnost dovođenja Veretouta iz Fiorentine te su još brojni drugi igrači na radaru Rossonera.

Nakon loše sezone i izgubljenog plasmana u Ligu prvaka, Milan želi da konačno zaigra u najelitnijem klupskom takmičenju, mada je tim i ovog ljeta ograničen zbog financijskog fair-playa i neće imati prevelika ulaganja.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi