8

Komentari (8)

Kladionicar_iz_mira
ratip irats
Igra se liga u avgustu. Pa kada bi onda počelo naredno prvenstvo. U septembru i onda bi igrali u decembru i januaru!!
sloboda72
Iduće prvenstvo će zbog novog virusa biti prekinuto nakon 3. kola i ko bude prvi bit će šampion.
Zeleni_zub
Sad da kažu može se igrati do 1. septembra, naši stručnjaci bi našli novi razlog za prekid prvenstva... ili bi bilo prevruće, ili ne valja posao počinjati između dva bajrama, ili bi krizni štab pomjerio svoje rokove...
Plavi21
Morate igrati.. Sve drugo je politika Borca, Sarajeva i Zvijezde 09 grobari BH fudbala je vaš naziv
ratip irats
Da zeljo prvi, onda bi zeljo bio grobar BH fudbala!!
Hakkinen
@Plavi21 sreća pa velika većina Željinih navijača istinskih ne razmišlja tako kao ti. A ti si vjerovatno " dijete ... navijač iza tastature".
E čuj Sarajevo grobar BH nogometa?
Eeee moj dobri @Plavi21 uhvati se ti " tastatura navijanja.
Moje mišljenje...neka se završi na terenu zelenom i ko bude bolji TO JE TO.
sloboda72
Pitari, niste ni svjesni šta ste uradili BH fudbalu.Vi ste zaista neizlječivo bolesni neljudi.Spišali se s četaljima.Vidi se da vas je OZNA osnovala.Vratite ime Torpedo.Vi niste dostojni da nosite ime grada Sarajeva.Od svoje pohlepe vi ste se spišali s našim dušmanima - četaljima.Fuj.Nemojte ići na grob Želimiru Vidoviću-Keliju.Nemojte svojim prisustvom narušavati mir njegove duše.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.