Čeka nas pakleno ljeto: PSG želi čak trojicu fudbalera Real Madrida

Nude veliki novac za njih

Čeka nas pakleno ljeto: PSG želi čak trojicu fudbalera Real Madrida

E. Čaušević

Kako nam se bliži ljetni prelazni rok tako sve više ima špekulacija oko potencijalnih transfera koje nas čekaju u narednom periodu.

Mnogi klubovi će sigurno biti dosta aktivni kada je u pitanju mijenjanje igračkog kadra, a očekuje se da će ovo ljeta evropski velikani biti aktivniji nego inače. To se posebno odnosi na Real Madrid pred kojim je totalna rekonstrukcija ekipe.

Kraljevski klub će sigurno prodati veliki broj svojih fudbalera koji su već otpisani, a interes za većinu njih već je itekako veliki. Ostali klubovi pomno prate situaciju u Real Madridu, a posebno PSG koji želi da se pojača upravo igračima prvaka Evrope.

PSG je već u kontaktu s Real Madridom i pokazali su interes za trojicu igrača ovog kluba. Daily Mail prenosi da se na meti Parižana nalaze Gareth Bale, Toni Kroos i Isco.

Navodno, francuski klub spreman je da plati oko 180 miliona funti za ovaj trio, ali još uvijek nije poznato da li su baš svi oni na transfer listi. Sigurno je da će Bale napustiti Real, dok za Kroosa i Isca još uvijek nema informacija.

No, PSG je dao do znanja Real Madridu da im može olakšati prodaju igrača kupovinom čak trojice fudbalera, a zarada od njih je veoma primamljiva za Florentina Pereza koji će trebati novac ukoliko želi nova pojačanja.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Bale više nije u planovima Zinedinea Zidanea za narednu sezonu, dok Kroos i Isco imaju problema s formom ove sezone. Ukoliko Eden Hazard potpiše za Kraljeve onda će to sigurno značiti da Isco ide, dok će Kroos na kraju sezone saznati svoju sudbinu.

Također, i PSG želi napraviti mjesta u ekipi za nova pojačanja, a navodno Park prinčeva ovog ljeta bi trebali napustiti Julian Draxler i Edinson Cavani.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gumenakita
Cuo sam da ce cak i cistacice iz Reala uzeti.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi