"Zidane ne zna ništa o nogometu"

Proslavljeni argentinski golman tvrdi

"Zidane ne zna ništa o nogometu"

E. Škorić

Trener Real Madrida Zinedine Zidane našao se na udaru bivšeg argentinskog golmana Huga Gattija.

Zidaneov povratak zasad ne donosi rezultate u Madridu, a tokom vikenda njegov Real je poražen i od Real Sociedada.

Realu će očigledno trebati velike promjene sada na kraju sezone, mada nekadašnji argentinski golman sumnja u Zidaneove trenerske sposobnosti.

"Zidane ništa nije učinio kad je Real pobjeđivao. Sve je ostalo isto. Zidane ne razumije ništa o nogometu. Imao je Ronalda, Ramosa, golove... Sve je osvojio zbog toga", Gatti, dodavši:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ako Zidane ne promijeni taktiku, situacija neće biti drugačija. Mislim da će biti još gore."

Inače, Zizu je od 11. marta na klupi Reala u drugom mandatu, a prethodno je za dvije i po godine osvojio devet trofeja na klupi kraljevskog kluba.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

andi
A taja GATI što može srati,pa ja nikada čuo nisam za njega,a ono što sprema Zidan i Real taj Gati če sam po sebi sra...i???
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi