Real pronašao rješenje za Balea: Velšanin ponuđen engleskom klubu
Bale se ove sezone nekoliko puta našao na udaru navijača

Klub iz Madrida želi poslati Balea na posudbu

Real pronašao rješenje za Balea: Velšanin ponuđen engleskom klubu

S. Pašalić

Real Madrid svim silama želi da se riješi Garetha Balea.

Velšanin je jako loše odigrao ovu sezonu i našao se na meti navijača Reala, a trener Zinedine Zidane je posljednjim potezima pokazao da ne računa na njega u narednoj sezoni.

Klub sa Santiago Bernabeua je sada spreman na očajnički potez te je ponudio Tottenhamu opciju da uzme na posudbu Balea za 10 miliona funti.

U Tottenhamu se vodi rasprava o mogućoj posudbi, ali su u ovom klubu odbacili mogućnost trajnog dogovora.

Bale u Realu ima ogromnu platu od 600.000 funti sedmično, ali će morati prihvatiti puno manju platu ukoliko dođe do dogovora.

Real će prihvatiti ponudu u kojoj bi klub dao Velšaninu platu od 250.000 funti sedmično plus 10 miliona funti koje bi Real dobio za jednogodišnju posudbu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi