Čeka se zvanična potvrda: Ramos produžio ugovor
Foto: EPA

Iskusni štoper postao jedan od najplaćenijih u Realu

Čeka se zvanična potvrda: Ramos produžio ugovor

Prema pisanjima španske Marce kapiten Real Madrida je potpisao novi ugovor sa Kraljevima, te bi na Santiago Bernabeu trebao ostati barem do 2021. godine.

Novi Ramosov ugovor je puno unosniji od prethodnog, te bi iskusni štoper trebao postati jedan od trojice najplaćenijih fudbalera u klubu, pored Cristiana Ronalda i Garetha Balea.

Ramosov dosadašnji ugovor je važio do 2020. godine, ali su čelnici Real Madrida htjeli produžiti saradnju sa fudbalerom koji je njihovom klubu u proteklim godinama donio mnogo uspjeha.

Iako iz Marce ističu da je Ramos već stavio svoj potpis na novi ugovor, službena potvrda iz Real Madrida bi trebala stići u narednim danima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sergio Ramos je prošao omladinsku školu Seville, a nakon odlične sezone u prvoj ekipi kluba iz Andaluzije, 2005. godine je prešao u Real Madrid, te brzo izrastao u jednog od najpouzdanijih defanzivaca Kraljeva.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi