Čekao let za Rim, pa se vratio kući kada je saznao da ga želi Barca

Malcom više ne želi u Romu?

Čekao let za Rim, pa se vratio kući kada je saznao da ga želi Barca

Endin Čaušević

Brazilski fudbaler Malcom sinoć se našao u centru pažnje nakon što se predomislio u posljednji trenutak oko transfer iz Bordeauxa u Romu.

Roma i Bordeaux su objavili jučer da su se dogovorili oko transfera ovog krilnog navijača, a da stvar bude gora na aerodromu u Rimu okupio se veliki broj navijača Rome koji su željeli dočekati Malcoma. Međutim, oni su ostali šokirani kada su saznali da on neće doći, te da se predomislio oko svega nakon što je saznao da ga želi Barcelona.

Katalonski klub je u posljednji trenutak odlučio da se uključi u borbu za ovog fudbalera, te pošalju bolju ponudu od Rome koja je stopirala transfer. Španski mediji prenose da je Malcom bio na aerodromu i čekao let za Rim, ali kada je saznao da ga želi Barcelona odlučio je da pokupi svoje kofere i vrati se kući.

Bordeaux je prvobitno prihvatio ponudu Rome od 36 miliona eura, ali su promijenili mišljenje jer Malcom nije ništa potpisao, a stigla je unosnija ponuda. Barca je za ovog krilnog fudbalera ponudila 41 milion eura plus dodatne bonuse. Na Camp Nou su se odlučili na ovaj potez jer više ne žele čekati Chelsea i odluku oko eventualnog transfera Williana.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hercegbih
daBogda propo ko igrac i zavrsio u nizerazrednom klubu
17 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi