Zašto odjednom Barcelona želi Malcoma?
Foto: AS Roma

Katalonci kvare posao Romi

Zašto odjednom Barcelona želi Malcoma?

U šokantnom zapletu dogovoreni transfer brazilskog krilnog napadača Malcoma iz Bordeauxa u Romu je sada pod velikim znakom pitanja.

Roma i Bordeaux su danas saopštili da je dogovor postignut, te da će Malcom nakon obavljenih ljekarskih pregleda ozvaničiti transfer u redove rimske Vučice vrijedan oko 35 miliona eura.

Veliki broj navijača Rome je stigao večeras na aerodrom da dočeka veliko pojačanje svog kluba, ali od Malcoma ni traga ni glasa.

Sky Sport Italia tvrdi da Bordeaux nije dozvolio Malcomu da otputuje za Rim pošto se za njegov transfer zainteresovala Barcelona i vjerovatno dostavila bolju ponudu.

Prema Sky Sportu, rimljani pokušavaju "odblokirati" stvari, ali su pred teškim zadatkom jer je Barca već sad u poodmaklim pregovorima za Boredeauxom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, nameće se pitanje: Otkud odjenom Barca u čitavoj priči?

Prema špekulacijama, iznenadni interes Barce za Malcoma je došao nakon što je prvi čovjek kluba igubio strpljenje sa Chelseajem koji je odbio tri ponude za Williana i koji za svog igrača traži 80 miliona eura, pa se katalonski klub brže-bolje okrenuo naporima da pokuša dovesti fudbalera Bordeauxa.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi