Navijači Rome čekaju na aerodromu, ali Malcoma nema - Barca pokvarila dogovoreni transfer?
Foto: Twitter

Vučica u zadnji tren ostaje bez velikog pojačanja

Navijači Rome čekaju na aerodromu, ali Malcoma nema - Barca pokvarila dogovoreni transfer?

Danas su i Boredeux i Roma na zavaničnim stranicama potvrdili da je postignut načelni dogovor između klubova, te da će sjajni brazilac Malcom nakon ljekarskih pregleda postati pojačanje Vučice.

Vijesti o dolasku Malcoma za kojeg se interesovalo nekoliko evropskih velikana uključujući i Manchester United su oduševile sve navijače Rome s obzirom da se radi o mladom igraču koji je sjajnim igrama u Bordeauxu pokazao da se radi o nevjerovatnom talentu.

Navijači Rome su već spremili doček za Malcoma, te su velikom broju pristigli na aerodrom kako bi pozdravili svog novog junaka. Ipak, Malcolma još nema u Rimu.

Prema pisanju Sky Sportsa, dogovoreni transfer Malcoma u Romu je sada pod velikim upitnikom jer je i Barca iskazala interes za ovog sjajnog fudbalera, dok italijanski transfer guru Gianluca Di Marzio tvrdi da je Bordeaux nije dao dozvolu Malcomu da krene put Rima nakon što se Barca pojavila u priči.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tako je, navodno, otkazan Malcomom let za Rim, iako je on možda već sutra trebao ozvaničiti transfer u Romu vrijedan oko 35 miliona eura.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi