Čekićarima prijeti najgori start sezone u historiji, a sada su dobili novi udarac

West Ham ostao bez Wilsherea za teško gostovanje

Čekićarima prijeti najgori start sezone u historiji, a sada su dobili novi udarac

West Ham više nema šta čekati. Čekićari u nedjelju moraju izaći na travnjak Goodison Parka spremni na boru "na život ili smrt".

Čekićari su užasno počeli novu sezonu i nakon četiri premierligaška kola na svom kontu imaju - nulu.

Pellegrinijevi izabranici još uvijek nisu imali priliku uzdignutih glava napustiti napustiti teren nakon jednom meča, pošto su u prva četiri nove sezone Premier lige upisali poraze.

U nedjelju ih očekuje teško gostovanje kod Evertona, ali će protiv Karamela morati bez svog ključnog pojačanja - Jacka Wilsherea.

Naime, Wilshere je zadobio povredu skočnog zgloba, a kako prenose britanski mediji "mogao bi odsustvovati jednu sedmicu, a možda i tri mjeseca".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ukoliko West Ham izgubi na Goodisonu to će biti peti vezani poraz Čekićara, pa će tako ovaj klub upisati najgori start jedne sezone u svojoj historiji dugoj 123 godine.

Ono što navijači Čekićara nikako ne mogu progutati je činjenica da je ovog ljeta potrošeno čak 100 miliona funti na pojačanja, a da je Manuel Pellegrini sa platom od pet miliona funti godišnje najplaćeniji trener kojeg je West Ham ikada imao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi