24

Komentari (24)

Gari Garinča
Ja pismenosti i delegata.
Babajaga
Ugasite klub ne sramotite se vise
Baco
Ugasi se ti noju...mrs
Mackintosh
Ko njiha je*e. 3:0 za Visocake i oduzimaj bodove Celku. Kad ne znaju utakmice gledat
Baco
Jaro ,pravo me ljutis .Ne zelim ti nista dobro ,zekane od milja ...
HUNTER
Njiha???????? Fikret Prevljak, jesi li to ti? Bože molim te, pošalji jedan meteor i budi precizan.
Secerko
@Mackintosh NJIHA? NJIHA???? UZMI HADALJU TAJ SVOJ TELEFON S KOJEG TIPKAS I BACI GA NEGDJE DA GA NIKAD NE NADJES, A JA CU POKLONITI PRAVOPIS ILI BOLJE BUKVAR. HADALJU!
Velez.Red
Sta je Zenicke picke. Kada smo mi ustali i rekli dosta. Svi ste sutili. E sada neka vas sve karaju sudije. ****le vas one.
nije.suplja
Obrij ga klempo
Cod
Svi ovi koji pljuju po Celiku,mogu reći samo da ga obale. Celik je u organizacijskom smislu puno ispred gotovo svih bh klubova.
RollingBlunt
Hahahahahahahhaha, vidimo, bgm evo svi vam zavidimo, hahahaha, sami ste krivi, da vam grupica narkomana nije uletila u teren i prekinili utakmicu, ovo se nebi desavalo, sve je do vas !!!
user1606623352
LOLOLOLOLOLOLOLOL a Gdje je Pecat na takvu snaznu Izjavu... ali kad ramislis i upravu si... Organizovano ste ga doveli u masovni dug, organizovano ispali iz PLBIH, organizovano naletili na teren kao pravi seoski klub, organizovano imate grupu balavaca, koji bi cijedili pare iz kluba kao institucije za pranje para, i organizovano ste ga predali SDA i Bakiru da vam soli politiku u Fudbalu... ORGANIZOVANI MOMCI!!!
redbull
Salem prolic debelo krme, dosao da stima utakmicu za bosnu visoko. Nece moci debeli, neces u birtijama dogovarat vise kako nastetiti Čeliku.
celikze
Uvijek je bio prasac.Mamu mu stoji na centru u krugu kao kip i sudi penal protiv Celika.Hovnar stari.
user1606623352
Vi da imate Muda otresli bi ove sto vam smetaju kao Ekipa iz Mostara, da se piska sledeci put kad pomisli... Ali Celik i Navijaci su jaki samo kad se kmezu po portalima. A na zelenom terenu im svako trpa ko Jeleni Karleusi
crnoicrveno
Zanimljivo i to da po broju protokola ide prvo odluka pa onda zahtjev za ocitovanje. A da ne pisem i nepismenosti gdje se ne razlikuje dž i đ i sl
user1603303812
Opet kradu čudno što njih
shokato
uvijek je njima neko kriv i uvijek njih neko krade ,svaki put kazem pa evo i sad ,celik je za kantonalne lige i ni metar vise ,zajedno sa svojim gradjanima
Zulfikar
I ti si za drugog razreda osnovne škole, barem kada je u pitanju gramatika.
shokato
poklopi se zenickim usima ,tvoja i moja gramatika ,obdaniste i fakultet ........nepismeni ,uguseni ,otrovani zenicaninu
Baco
Smrdo,svi ste bjezali u ratu u Zenicu.Smrdo jedan nezahvalni...
celikze
Redaljku ti ovi gradzani na mami pravili.Dođi u Zenicu da trazis oca.
user1606623352
To si kao MAK DIZDAR objasnio ... Ali 100% upravu na svaku rijec
user1606623352
A Ti si letio iz zenice na prvu liniju jeli, cim si se miljeka nasiso sa mamine meme, sine moj.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.