Sve je eksplodiralo u Zenici nakon gola Isakovića, ali o reakciji trenera Čelika će se pričati

Velika pobjeda za Armina Duvnjaka

Sve je eksplodiralo u Zenici nakon gola Isakovića, ali o reakciji trenera Čelika će se pričati

Endin Čaušević, foto: Dino Kurbegović

Čelik je večeras u Zenici napravio veliku senzaciju i izbacio je Sarajevo iz Kupa Bosne i Hercegovine.

Sarajevo je imalo večeras ulogu velikog favorita na Bilinom polju, ali je bordo klub još jednom razočarao svoje navijače i ispao je već u šesnaestini finala ovog takmičenja.

U regularnom dijelu utakmice bilo je 1:1, a posljednjeg putnika u osminu finala Kupa BiH odlučili su na kraju penali.

Igrali Čelika nisu griješili s bijele tačke, a na kraju je promašaj Mustafića poslao Zeničane u narednu rundu, a Sarajevo se oprostilo na samom startu Kupa što sigurno niko nije mogao očekivati.

Tokom penala vladala je velika nervoza u oba tima, ali je Čelik imao ogromnu podršku s tribina i nakon odlučujućeg penala kojeg je postigao Isaković nastala je potpuna ludnica na Bilinom polju.

Igrači i navijači Čelika nisu mogli da sakriju oduševljenje nakon velike pobjede protiv starog rivala, ali u centru pažnje našao se trener domaćeg tima Armin Duvnjak.

Dok su svi skakali na tribinama, trčali po terenu i slavili pobjedu Čelika protiv Sarajeva ovaj mladi stručnjak je čini se jedini ostao smiren.

Duvnjak je u svoj toj ludnici hladnokrvno sjeo na klupu pored terena i oduševljeno je gledao slavlje svojih igrača.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Opis nije dostupan.

Za mladog trenera Čelika ovo je sigurno najveća pobjeda u dosadašnjoj karijeri. Također, ovaj meč i atmosfera na Bilinom polju pokazala je još jednom da je zeničkom klubu mjesto u najjačem rangu bh. fudbala.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

imeiime
Cestitke Celiku na zasluzaenoj pobjedi. Trebali su rijesiti utakmicu i prije penala. FK Sarajevo je dotaklo dno jer su u vlasnistvu kladionicarske mafije na celu sa kerojedom iz Malezije. Mirvic je obicna starleta, zeljna paznje, koji je placen od kerojeda da izigrava budalu pred novinarima. JEDINI SPAS ZA SARAJEVO JE DA SE UGLEDAJU I KRENU PUTEM CELIKA!!!
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi