Dudićeva reakcija poslije ispadanja iz Kupa sve govori kako se osjeća tabor Bordo tima

Sarajevo ispalo od Čelika

Dudićeva reakcija poslije ispadanja iz Kupa sve govori kako se osjeća tabor Bordo tima

A. Čaušević

Feđa Dudić je na Bilinom polju pretprio možda i najbolniji poraz u svojoj trenerskoj karijeri. 

Stvari su od starta utakmice 1/16 finala Kupa BiH vrlo dobro krenule za Sarajevo, na odmor se otišlo pri rezultatu 0:1 poslije sjajnog gola Čatakovića.

Drugo poluvrijeme je trebalo predstavljati rutinsko odrađivanje posla, ali promašene prilike su kažnjene. Čelik je izjednačio iz penala te izdržao do kraja regularnog vremena.

U penal seriji bolje su se snašli domaći. Junak je bio prekaljeni Isaković koji matira Šabanovića. Navijače Čelika baca u deliji, a Dudića u očaj.

Nakon što je utakmcia završena Dudić je bio vizrno razočaran, ali na neki način i ogročen zbog ispadanja.

Sjeo je na klupu zajedno sa ostatakom stručnog štaba, dok su neki od igrača Sarajeva ostali na centru i u nevjerici zbog ispadanja...

Veliko slavlje Čelika 

Igrači i navijači Čelika nisu mogli da sakriju oduševljenje nakon velike pobjede protiv starog rivala, ali u centru pažnje našao se trener domaćeg tima Armin Duvnjak.

Dok su svi skakali na tribinama, trčali po terenu i slavili pobjedu Čelika protiv Sarajeva ovaj mladi stručnjak je čini se jedini ostao smiren.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Duvnjak je u svoj toj ludnici hladnokrvno sjeo na klupu pored terena i oduševljeno je gledao slavlje svojih igrača.

Za mladog trenera Čelika ovo je sigurno najveća pobjeda u dosadašnjoj karijeri. Također, ovaj meč i atmosfera na Bilinom polju pokazala je još jednom da je zeničkom klubu mjesto u najjačem rangu bh. fudbala.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

imeiime
Hadzic i dudic. NAJGORA KOMBINACIJA U ISTORIJI PL. Kerojed i starleta mirvic uzimaju lovu od kladionica a svoju prciju polako vode prema gasenju.
11 3
vuckobih
Vrijeme je Duda da podneses ostavku ovako visae ne ide.
9 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi