8

Komentari (8)

user1675926959
Cigani ostali cigani,neke se stvari ne mijenjaju....Krezubi zeničani
Brazuka
Ruzno od ljudi koje predstavljate nekim velikim navijačima eto prave slike dok prvi kiks
Belajsuz1989
Jel svako ko odnese bod ili cijeli plijen sa Bilinog Polja pokrao Celik?Pa moze li se jedna izgubiti majka mu stara da se ne dize hampa,po meni radnik u drugom poluvremenu puno opasniji nego Celik.
Convict
Samo Celik a ovi iz Radnika nek jos malo leze na Bilinom nek vide sta je teren.
pikaboo
Svaka cast Ostrakovicu na objektivnom izlaganju, tacno se vidi da Ganibegovic nije pisao clanak
Zenicanin
Kako jednom profesionalnom sportisti moze stat u obraz da se onoliko izlezava. Fuj fuj obraz djon
dragonBH
Bio sam na Bilinom al sa djetetom pa kad su pocele flase letit pored nas izveo sam djete u 85. Do tad smo bili nadigrani. Nemaju momci sta trazit sa ovakvom igrom, sredina terena nula bodova. I nasi da su poveli valjali bi se i krali vrijeme.
Zenicanin
Slazem se, lose stojimo na terenu. Ima te seljadije nazalost, derbi navijaca, ja bi to fino tribino pokrio kamerama pa zabranio dozivotno ulaz na stadion
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.