Haris Dilaver: Pokazali smo karakter

Čelik slavio u Mostaru

Haris Dilaver: Pokazali smo karakter

E. Škorić

Zeničani su gubili na poluvremenu s 1:0, ali su s dva gola u tri mintue preokrenuli rezultat i upisali pobjedu.

Čelik je nastavio s dobrim igrama, što se ne može reći za njegovog današnjeg rivala, ekipu Veleža.

Mostarci i dalje bez boda, dok je Čelik u trećem kolu stigao do druge pobjede i sa sedam bodova trenutno je lider tabele.

"Bila je stvarno teška utakmica. Velež je bio pod imperativom pobjede, poveli su 1:0 iz penala, ali mi smo pokazali karakter i pokazali smo da smo kolektiv. Preokrenuli smo rezultat i jako sam sretan i zadovoljan", rekao je Dilaver, dodavši:

"Trener nam je na poluvremenu rekao da nastavimo igrati svoju igru. Usposavili smo igru krajem prvog dijela, nastavili to u drugom dijelu i evo isplatilo se".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi