Čelik slavio u Gradačcu, Zvijezda tone sve dublje

Premijer liga BiH

Čelik slavio u Gradačcu, Zvijezda tone sve dublje

E. Škorić

Nogometaši Zvijezde nalaze se u jako teškoj situaciji pošto su doživjeli novi poraz u prvenstvu.

Zvijezda je nedavno ispala iz Kupa, ali u Gradačcu se brinu da sličnu sudbinu ne dožive i u Premijer ligi. Izabranici Petra Šegrta nalaze se na dnu tabele s 13 bodova.

Na Banja Ilidži su imali “utakmicu sezone” protiv Čelika i, na njihovu žalost, nisu uspjeli da ostvare pozitivan rezultat.

U samoj završnici prvog dijela gosti iz Zenice su poveli, a japanskog golmana Ita je matirao Semir Bajraktartević.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sve je bilo gotovo na otvaranju drugog dijela, kada je Marin Popović povisio na 2:0. Čelik je do kraja uspio da se odbrani i da proslavi veliku pobjedu u Gradačcu.

Pred strukom Zvijezde je puno posla, ali ako se želi ostati, morat će se nešto mijenjati. 

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.