Za Plemiće odmora nema: Potvrđen termin utakmice Čelik - Zrinjski

Zgusnut raspored aktuelnog prvaka BiH

Za Plemiće odmora nema: Potvrđen termin utakmice Čelik - Zrinjski

E. Škorić

Zaostala utakmica šesnaestine finala Kupa Bosne i Hercegovine između Čelika i Zrinjskog igrat će se početkom narednog mjeseca.

Veliki broj utakmica šesnaestine finala Kupa BiH odigran je još prije gotovo mjesec dana, no neki dueli su otkazani zbog zgusnutog rasporeda.

Tek treba da se odigraju dueli Radnika i Borca u Hadžićima, Sutjeske i Širokog Brijega u Foči, te Čelika i Zrinjskog u Zenici.

Stigla je potvrda o tome kako će se meč na Bilinom polju igrati u četvrtak 2. novembra s početkom u 18 sati. Plemići će bez ikakve sumnje biti veliki favoriti za prolaz dalje, no problem bi ekipi Krunoslava Rendulića mogao predstavljati umor.

Zrinjski će vikend prije gostovati Posušju, a nedugo nakon utakmice s Čelikom dočekuju Tuzla City. Mostarcima prethodno slijedi gostovanje Borcu u Banjaluci, ali i duel sa Legijom narednog četvtrtka u Konferencijskoj ligi.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

U razmaku od 12 dana odigrat će čak četiri zahtjevne utakmice, no barem za sada to ne smeta aktuelnom prvaku koji je u dobroj formi, što je pokazao i u gradskom derbiju u srijedu kada je razbio Velež sa 3:0.

Što se tiče ostala dva meča šesnaestine finala Kupa, Sutjeska i Široki će igrati 29. novembra u 16 sati, a za sada još uvijek nije pronađen termin za duel Radnika i Borca.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Frane
Savez išao na ruku Čelika.
2 2
Baco
Pa bar neko da izbaci Zrinjski...mosa likČe
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi