Regoje: Protiv Viteza pristup mora biti kao protiv Zrinjskog

Stoper Čelika za SportSport.ba

Regoje: Protiv Viteza pristup mora biti kao protiv Zrinjskog

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika protiv Viteza igraju veoma važnu utakmicu u borbi za opstanak u Premijer ligi BiH. 

U ljetnom prelaznom roku na Bilino polje je stigao i iskusni stoper Bojan Regoje, koji će pokušati svojim iskustvom pomoći ekipi u borbi za opstanak. Ovaj stameni stoper protiv Zrinjskog je odigrao veoma dobru utakmicu, te su navijači Čelika zadovoljni njegovim debijem u crno-crvenom dresu.

Uoči gostovanja u Vitezu umjereni je optimista, te je zadovoljan izborom novog kluba i kompletnom atmosferom u klubu s Bilinog polja.

"Najbitnije je da je ekipa odigrala dobro protiv Zrinjskog, nas nove koji smo došli u klubu ovog ljeta ostali momci su veoma dobro primili. Nadam se da smo igrom već u prvom susretu opravdali očekivanja, mi svakako možemo da žalimo, mogli smo i do pobjede protiv Zrinjskog, ali šta je tu je idemo dalje. Bilo je zaista fenomenalno igrati pred velikim brojem navijača, ja se nadam da će tako biti i u nastavku sezone " ističe Regoje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Čelik u Vitez ide na pobjedu.

"Čeka nas težak protivnik, Vitez je protiv Sarajeva pokazao kvalitet. Naravno da mi idemo tamo po pozitivan rezultat, moramo ponoviti pristup protiv Zrinjskog i onda rezultatn neće sigurno izostati. Dosta će nam značiti podrška navijača, nadam se da će nam to biti dodatni vjetar u leđa. Mislim da možemo nadoknaditi minus od osam bodova za Metallegheom, ima još dosta utakmica i oni će negdje kiksati. Mi idemo od utakmice do utakmice, ali se nadam na kraju da možemo ostvariti cilj" kazao je za SportSport.ba Bojan Regoje.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi