Sprema se spektakularna razmjena: Real Madrid se odriče Garetha Balea

Ne biraju sredstva za dovođenje Hazard

Sprema se spektakularna razmjena: Real Madrid se odriče Garetha Balea

E. Čaušević

Predsjednik Real Madrida, Florentino Perez, prije nekoliko mjeseci je najavio da će dovesti veliku zvijezdu u kraljevski klub nakon što je Cristiano Ronaldo otišao u Juventus.

Mnogi su očekivali da će se to desiti odmah na ljeto, no Kraljevi nisu uspjeli da ostvare svoje ciljeve. Glavna želja Real Madrida bio je Eden Hazard koji je i sam u nekoliko navrata izjavio da mu je želja da igra u ovom klubu. No, klubovi se na kraju nisu dogovorili, te je Belgijanac ostao u Londonu.

Međutim, ugledna Marca danas je objavila da je Real Madrid spremio ponudu za Hazarda koju Chelsea neće moći odbiti. Samo je pitanje vremena kada će Hazard završiti na Santiago Bernabeu, no čak je i on najavio da će se to teško desiti u januaru. Ipak, čini se da Perez ima rješenje i za to.

Navodno, predsjednik Real Madrida je odlučio da neće samo novac ponuditi za Belgijanca, te mu je jasno da ima više šansi ako uključi još jednog igrača. Perez je spreman čak da se odrekne Balea samo da Hazard dođe, a uvjeren je da Plavci neće moći odbiti takvu ponudu jer znaju da će Hazard kad-tad završiti u Realu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi