Čelnici Real Madrida na ljeto će morati birati između Solarija i Isca
Navodno je njihov odnos veoma loš, te se očekuje da će čelnici Reala morati izabrati koga će ostaviti u timu a ko će biti otjeran.

Ko ostaje a ko ide?

Čelnici Real Madrida na ljeto će morati birati između Solarija i Isca

E. Oštraković

Čelnici Real Madrida na ljeto će morati birati između trenera Santiaga Solarija i svog veznog igrača Isca, obzirom da je njihov odnos jako loš.

Isco ima jako malu minutažu, od kada je Solari na klupi Reala Solari zamijenio Lopeteguia.

On je prije nekoliko dana izjavio kako ne dobija istu šansu za igru kao njegovi saigrači, nakon čega je Solari doveo u pitanje profesionalnost ovog igrača.

Navodno je njihov odnos veoma loš, te se očekuje da će čelnici Reala morati izabrati koga će ostaviti u timu a ko će biti otjeran.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Veznjak sa Realom ima ugovor do ljeta 2022. godine, a ove sezone je u prvenstvu postigao samo jedan gol,a neće nastupati ni u utakmici Lige prvaka protiv Ajaxa zbog problema sa leđima.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

ArminA
Mene bas zanima odakle vadite ovakve vijesti .Pratim officialnu stranicu Real Madrida svaki dan citam ali nigdje nisam ovakvo nesto pa ni slicno tome procitao. Momak je ispao iz forme i normalno je da nece igrati od prve min dok ne dokaze da je sve uredu snjim. Molim vas ne pisite gluposti ako niste upuceni ,ne samo o Realu vec i ostalim klubovima.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi