Čelnici Trabzonspora u Bremenu zbog Junuzovića
EPA

Žele ga angažovati

Čelnici Trabzonspora u Bremenu zbog Junuzovića

Čelnici Trabzonspora spremni su odriješiti kesu kako bi u svoje redove doveli fudbalera bh. korijena Zlatka Junuzovića. 

U Trabzonsporu čine sve kako bi stvorili tim koji bi nakon 34 godine mogao doći do naslova prvaka Turske, a nakon Juraja Kucke u ovaj klub bi mogao stići i austrijski reprezentativac Zlatko Junuzović.

Prema pisanju sportskog lista Bild, čelnici Trabzonspora su viđeni ispred stadiona Werdera i pretpostavlja se kako je povod njihovog dolaska upravo Junuzović, kojem ugovor s timom iz Bremena važi do sljedećeg ljeta. 

Iako su Turci uvjereni kako će doći do transfera do kraja prijelaznog roka, u Werderu ne pomišljaju na prodaju, što potvrđuje i činjenica da je sportski direktor Frank Baumann navodno blokirao pregovore .

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Werder čini sve za zadrži svog kapitena na Weseru i već ranije mu je ponuđen novi, poboljšan ugovor. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi