Čelnici Uniteda žele produžiti saradnju sa Mourinhom

Portugalac bi mogao dobiti novi ugovor

Čelnici Uniteda žele produžiti saradnju sa Mourinhom

Eldar Ganibegović

Manchester United ove sezone vjerovatno neće doći do toliko željenog naslova engleske Premier lige, međutim čelnici kluba očigledno nemaju problema sa tim, pa žele da što duže zadrže Josea Mourinha.

Kako prenosi Mirror, šefovi Crvenih đavola planiraju produžiti saradnju sa Portugalcem, koji se već dvije godine nalazi na Teatru snova.

Mourinhov trenutni ugovor na Old Traffordu ističe 2020. godine, ali United ima mogućnost pokretanja dodatnih 12 mjeseci na njegovom ugovoru vrijednom 12 miliona funti.

Crveni đavoli su od odlaska Van Gaala sa klupe 2016. godine potrošili 300 miliona funti u nova pojačanja, ali nisu ništa bliže svom 21. naslovu engleske Premier lige.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ove sezone vjerovatno neće osvojiti ligu, pošto City igra sjajno, ali isto tako doživjeli su neugodnost kada su u četvrtfinalu Carabao Cupa izbačeni od Bristol Cityja.

Od kada je postao menadžer, Mourinho je osvajio naslov lige u svakom klubu u svojoj drugoj sezoni, međutim teško da će nastaviti takvu seriju sa Unitedom.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi