Celta Vigo uvjerljivo slavila kod Granade

Sjajna partija Celte

Celta Vigo uvjerljivo slavila kod Granade

Fudbaleri Celte Vigo slavili su pobjedu danas na gostujućem terenu kod Granade sa 3:0 u okviru 32. kola španske La Lige.

Večerašnja utakmica daleko je više značila domaćem timu koji se bori za opstanak, dok Celta do kraja sezone kroz ligu ne može napraviti ništa posebno. Ipak, oni su danas odigrali sjajno i postigli su tri gola.

Mrežu domaćih načeo je u 23. minuti Jozabed, a u nastavku meča pogađali su Diaz u 73. i Beauvue u 76. minuti za trijumf gostiju.

Celta je nakon ove pobjede ostala na 10. mjestu sa 44 boda, dok je kipe Granade pretposljednja sa samo 20 bodova. Oni za sigurnom zonom zaostaju čak sedam bodova i sada imaju samo teoretske šanse za opstankom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi