Valencia slavila na gostovanju kod Granade
Foto: EPA

La Liga, 31. kolo

Valencia slavila na gostovanju kod Granade

Ekipa Valencije ostvarila je pobjedu na gostovanju kod Granade u okviru 31. kola La Lige. 

Šišmiši su savladali Granadu rezultatom 3:1, a već u prvom poluvremenu je bilo jasno da će domaći teško doći do pozitivnog rezultata u ovom susretu.  

Mrežu Granade je u 19. minuti zatresao Zaza nakon asistencije Montoye, a u razmaku od samo dvije minute italijanski napadač je ponovo pogodio i tako udvostručio prednost Valencije. 

U 55. minuti Valencia je povela sa 3:0. Ovoga puta strijelac je bio Mina, da bi deset minuta kasnije Ponce postigao počasni gol za domaćina i postavio ujedno konačan rezultat. 

Valencia se sada nalazi na 12. poziciji u španskom šampionatu, dok je Granada na pretposljednjem mjestu i jednom nogom je u nižem rangu. 

La Liga, 31. kolo:

Potražite više informacija na temu La Liga:

Granada - Valencia 1:3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi