Celtic bi Tošića umjesto Šimunovića
Foto: EPA

Ponuda za reprezentativca Srbije

Celtic bi Tošića umjesto Šimunovića

M. Šljivak

Srpski fudbaler Duško Tošić karijeru bi mogao nastaviti u redovima škotskog velikana Celtica.

Iskusni 32-godišnjak već se mjesecima unazad povezuje sa mnogobrojnim timovima sa Ostrva, a na kraju bi mogao završtiti u redovima Celtica, koji traži pojačanja u defanzivi.

Tošić bi u Celticu došao kao zamjena za bh. fudbalera Jozu Šimunovića. Izvjesno je da 23-godišnji fudbaler do kraja januara napušta redove škotskog prvaka, a Tošića Brendan Rodgers vidi kao idealnu zamjenu u defanzivnom redu.

Ranije je ovaj tim anagažovao i iskusnog njemačkog fudbalera Marvina Comppera. Ipak, ne žele samo stati na njegovom dovođenju i pojačanja u odbrani su prioritet za januarski prelazni rok.

Celtic će za reprezentativca Srbije ekipi Bešiktaša ponuditi četiri miliona eura.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi