Celtic dovodi pojačanje u odbrani pred utakmicu sa FK Sarajevo?
Mohammadiju uskoro ističe ugovor

Škotski prvak u potrazi za pojačanjima

Celtic dovodi pojačanje u odbrani pred utakmicu sa FK Sarajevo?

S. Pašalić

Celtic će 9. jula odigrati utakmicu prvog pretkola Lige prvaka protiv FK Sarajevo na Koševu.

Škotski tim je u potrazi za pojačanjima za narednu sezonu, a jedno takvo su pronašli u Rusiji. Naime, Celtic je prema izvještajima pokazao interes za lijevog beka Milada Mohammadija.

25-godišnji Iranac igra za ruski Akhmat Grozny za koji je prošle sezone odigrao 30 utakmica, a od 30. juna će biti slobodan igrač.

Pored Celtica još su za njega zainteresovani Fulham, neki klubovi iz Belgije i Bristol City, ali je Mohammad otvoren za prelazak na Celtic Park.

Kieran Tierney bi mogao napustiti škotski tim s obzirom da Arsenal pokazuje sve veći interes za ovog igrača, a upravo o tome bi mogao ovisiti dolazak Milada Mohammadija.

Top Komentari

Jadnimi
Lijepi strah, treba igrati bunker dvije utakmice
7 0
AmerZE1990
Vala odbrana vam i ne treba
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi