"Celtic mi nedostaje svaki dan"

Jasan je bio mladi nogometaš Arsenala

"Celtic mi nedostaje svaki dan"

Samir Mlaćo

Mladi član Arsenala Kieran Tierney zbog povrede morat će na dužu pauzu, pa ćemo mu sama stanka u nogometu dobro doći.

Tierney je u Arsenal stigao iz Celtica i priznaje da je to bila teška odluka za njega.

Plaćen je 25 miliona funti.

"Odlazak iz Celtica je najteža odluka koju sam morao donijeti. Celtic mi jako nedostaje i znam da će mi nedostajati bez obzira šta se dogodilo. Međutim, Arsenal je velki izazov na koji sam bio spreman. Došao sam da igram u Arsenalu, ne da živim u Londonu. Celtic mi nedostaje svaki dan", kazao je mladi nogomtaš.

Nedavno je kazao da mu je idol Connor McGrergor.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Connor McGregor je neko ko me inspiriše. Nikada nećz zaboraviti kada sam ga sreo u Belfastu na UFC turniru i tu je sve počelo. Ja sam njegov najveći fan ikada. Iskreno, gledao sam njegove dokumentarce, a sve klipove sa YouTube čak dva puta. Imam sjajnu vezu sa njim", rekao je priznajući kako mu se javljao na Instagramu.

"Slao sam mu poruke na Instagram i poslao mu dres. On je to izbacio na svoj profil i kad sam to vidio nisam mogao spavati tu noć. Podržava i on mene, tako da mi je drago što sam prijatelj sa njim", ponosno je izjavio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi