Celtic odmah pronašao zamjenu za Rodgersa

Škotski klub se snašao

Celtic odmah pronašao zamjenu za Rodgersa

Ekipa Celtica je odmah pronašla zamjenu za Brendana Rodgersa.

Podsjetimo, Rodgers je prije nekoliko sati i zvanično postao novi trener Leicester Cityja, ali škotski klub nije ostao zatečen već je odmah imenovao zamjenu.

Celtic će sada voditi Neil Lennon koji je potpisao ugovor do kraja aktuelne sezone i dakle samo je privremeno rješenje, barem za sada.

Inače, radi se o stručnjaku koji je već vodio Celtic i to u periodu od 2010. do 2014. godine, a prije povratka u ovaj klub vodio je Bolton i Hibernian.

Celtic je u škotskom Premiershipu na prvoj poziciji sa osam bodova viška u odnosu na drugoplasirani Rangers. Lennon će priliku za debi u novom/starom klubu imati već sutra kada ekipa gostuje kod Heartsa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi