Celtic protiv PSG-a jači za Dembelea?

Nakon dugo vremena

Celtic protiv PSG-a jači za Dembelea?

Najbolji fudbaler Celtica Moussa Dembele mogao bi konačno zaigrati za svoj klub na utakmici 1. kola Lige prvaka protiv PSG-a.

Škotski prvak će u utorak na svom Celtic Parku ugostiti PSG, a postoje realne šanse da sjajni Francuz nakon nekoliko mjeseci pauze bude na raspolaganju Brendanu Rodgersu.

Dembele iza sebe ima fantastičnu sezonu u Celticu, ali je u junu doživio nezgodno istegnuće mišića zbog kojeg je sedmicama bio prinuđen na odsustvo sa terena.

Rodgers bi Dembelea trebao uvrstiti u ekipu za PSG, ali je istakao da to još uvijek nije 100% i da je dobra stvar što će ovaj ofanzivac sigurno biti spreman za ostale utakmicu u Ligi prvaka. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Celtic će u Ligi prvaka nastupati u grupi B u kojoj se još nalaze PSG, Bayern i Anderlecht i jasno je da će oporavljeni i spremni Moussa Dembele biti veliko pojačanje pred ove izuzetno zahtjevne duele.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi