24

Komentari (24)

Wiener
ako prodjemo u grupnu fazu sto nije nemoguce..opet u Zenicu!! super stadion a i nek Celik malo zaradi sto da ne..i hvala Zenici na gostoprimstvu!!
Sektorlj
Ako se to i desi, iako je ravno naucnoj fantastici, ne mozete igrati u BiH jer ni jedan stadion ne ispunjava uslove za grupnu fazu
struja
Prgavci s otoka zaprdjuju kao hdz i sto je najgore dobiju bar pola od...
bazaorao
Cuj ne zna zasto se igra u zenici. Pa to su beskucnici, a i da im je kosevo kuca ne bi mogli igrati jer je ispod svih uslova. Mogli ste igrati u Simin Hanu. Odlican stadion.
Bordobjeli
He He upravu si... I ako navijaš za klub koji će uskoro igrati u kantonalnoj...
bazaorao
Dok je azmira tuzla ce unositi nervozu medju vas, a kad njega ne bude pa boze moj idemo dalje
realno_govoreci
Gdje Sarajevo namjerava igrati ako prodju u grupnu fazu Evropa lige?
Zagor
Vjerovatno Zenica. Iako ni BP neispunjava uslove UEFA-e za odigravanje grupne faze znaju cesto da dopuste klubovima koji prvi put igraju grupnu fazu odigravanje meceva na stadionu manjih kategorija. E sad da li bi to dopustili za Kosevo cisto sumnjam, za BP mislim da bi mogli. Al otom potom, da nam se sve poklopi prvo u cetvrtak pa možemo o tome polemisati.
Bordobjeli
U Zenici.. Svijetla obraza,, da ne bi možda na sadaka areni.. Neće Sarajevo zarađivati februarske plate mitomanima realno!!!!
SarajevoFC
Upravo, što dalje od inficiranih.
Samoiskreno
Kakav glupan pa da igras na Butmiru utakmica se zavrsava poslije zatvaranja aerodroma. Jedino ako misli na poluvremenu predati meč?
Sarajevo vs Celtic 3 : 1 ( Femina 2 gola i Tatar 1 gol). To je moja prognoza.
SrednjaBosna
Sanin_Mostar
Pametnom igrom ovi krkani se mogu izbaciti,samo iskustvo je na njihovoj strani nista vise.
Zenicanin
Pa od Zenice do aerodroma 45 minuta, manje nego kod nekih vecih metropola. I ovi glume
vanzemaljac
Aerodrom će biti zatvoren u ta doba. i da je 5 km od stadiona.
K79
Pa onda je svejedno gdje se igra
Hakkinen
Ako se ovako nastavi bit će dobro ako aerodrom u Sarajevu bude uopšte radio i oni se vade na aerodrom. Ljudima yebena vlada FBiH čiji je vlasnik u 2019 uzeli sa računa njihovu dobit od 34 miliona a sada kada skoro nema letova i manji promet za 93.7% neće da im pomognu. Znam brat moj radi tamo i dobro će biti ako budu sletjeli uopšte. Ovaj put se F.K S može dobro po fajtati sa škotima i ako su i dalje veliki favoriti. I...hvala BP i Zenici na gostoprimstvu.
Zikazaza07
Ovo je nasa drzava i ima da jedni drugima izlazimo u susret za sve te akBd Sarajevo do grupne faze
AsmirM
Ova 2020 sva cudna od pocetka , jos ce i Sarajevo u grupnu fazu.
Rajvosa2019
Jos 70 sati, vec sam zapet kao puska - u petak sam sebi fino namjestio da radim drugu smjenu , da mogu orgijati citavu noc
memara86
Moći ćeš ti lagano u prvu smjenu u petak, bez srkleta
bazaorao
Bolje bi ti bilo da se bogu zahvalus nego orgijati i tako mu prkosis
Zulfikar
Trebali su ih ugostiti u Glasinacu ili Grahovu da se malkice istraumiraju.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.