Irhan Smajić slomio nogu

Teška povreda 25-godišnjeg napadača Vezira

Irhan Smajić slomio nogu

Samir Mlaćo

Derbi susret prvog kola Prve lige Federacije danas su na Piroti odigrali Travnik i Velež, a završilo je 1:1. Pored veoma zanimljive utakmice sa dosta velikim brojem prilika, ovaj susret obilježila je teška povreda napadača Travnika Irhana Smajića.

Smajić je u prvom poluvremenu bio jedan od najagilnijih nogometaša Travnika, a u 31.minuti u šesnaestercu gostiju dobio je veoma jak udarac i ostao je ležati, ali se glavni sudija Edin Jakupović nije oglasio. Scene ukazivanja pomoći su bile veoma neugodne, a svemu je svjedočio i naš fotoreporter sa tog susreta.

Ovaj 25-godišnjak  je odmah prevezen kolima Hitne pomoćni u travničku bolnicu, a za SportSport.ba su iz NK Travnik potvrdili da je Smajiću ustanovljen lom nog te višemjesečno odsustvo sa zelenog terena.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Iz  NK Travnik su svom nogometašu poželjeli što brži oporavak. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi