Džekin "mali brat" jučer potpisao za Fenerbahče, a danas sav krvav napustio trening

Kakva "dobrodošlica" za Cengiza Undera

Džekin "mali brat" jučer potpisao za Fenerbahče, a danas sav krvav napustio trening

Endin Čaušević

Cengiz Under jučer je zvanično predstavljen kao novo pojačanje iz Fenerbahčea i danas je odradio prvi trening s turskim klubom, ali se sve neslavno završilo jer je sav krvav morao da napusti teren kako bi mu se ukazala ljekarska pomoć.

Fenerbahče je ovog ljeta oduševio s prelaznim rokom i uspio je dovesti čak 11 novih igrača, a naravno tu se najviše izdvajaju Edin Džeko i Dušan Tadić koji su već pokazali da će biti velika pojačanja.

No, klub iz Istanbula se neće zaustaviti na tome jer je najavljen i dolazak Dominika Livakovića koji bi najkasnije u petak trebao potpisati ugovor.

Fener je jučer predstavio dvojicu novih igrača, a to su Cengiz Under i Fred koji su već danas trenirali s ekipom.

Cengiz je u Fenerbahče stigao iz Marseillea za 15 miliona eura, a s turskim velikanom potpisao je ugovor do ljeta 2027. godine.

Oglasi

Međutim, Cengiz baš neće po lijepom pamtiti svoj prvi trening u Fenerbahčeu koji je bio jutros na programu jer je prije završetka istog morao da napusti teren i zatraži ljekarsku pomoć nakon što je zadobio nezgodan udarac u glavu.

Jedan od saigrača je Cengiza udario nogom u glavu, a turski reprezentativac počeo je da krvari zbog toga što ga je zakačio kramponima po čelu.

Cengiz je sav krvav napustio teren kako bi mu se ukazala ljekarska pomoć, ali svom saigraču nije zamjerio zbog udarca, te se čak našalio na kraju.

Image

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Novi igrač Fenerbahčea objavio je fotografiju i pokazao svoju povredu, a potom se našalio s porukom da je to dobrodošlica u novom klubu.

Pored Marseillea ovaj 26-godišnjak u dosadašnjoj karijeri igrao je još za Altinordu, Bašakšehir, Romu i Leicester.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi