I Amra je znala proslaviti Edinove pogotke: "Oh yes"
Foto: Amel Emrić / AP

Podrška ispred TV ekrana

I Amra je znala proslaviti Edinove pogotke: "Oh yes"

Midhat Šljivak

Edin Džeko je na fenomenalan način otvorio sezonu u turskoj Super ligi. Već nakon 18 minuta igre zabio je dva gola protiv Gaziantepa, a golove je na svoj način proslavila i supruga Amra, koja večeras nije na stadionu.

Amra Džeko debi svog supruga Edina u turskoj Super ligi posmatra putem TV ekrana. Ona večeras nije na stadionu gdje njen izabranik itekako blista.

Džeko je za samo 18 minuta igre postigao dva pogotka u duelu protiv Gaziantepa. Zabijao je u 3. i 18. minuti za veliko slavlje domaćih navijača na tribinama.

Amra naravno pažljivo prati šta se dešava putem TV ekrana i pokazala je da je itekako ponosna na supruga. Poslala je samo kratku poruku.

"Oh yes", napisala je Amra na Instragram storyju.

Oglasi

Edin je zaista fenomenalno krenuo u novu sezonu. Definitivno je bh. dijamant kandidat za najboljeg strijelca lige i vidjet ćemo s koliko pogodaka će okončati sezonu.

Treba svakako istaći da ima ogromnu pomoć saigrača. Oni mu šalju lopte s očima i njegovo je samo da završava akcije.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Edin je Fenerbahče i Istanbul za nastavak velike karijere izabrao upravo zbog supruge Amre i djece. Smatra da će im tu biti idealan život i da će djeca imati mogućnost vrhunskog školovanja, kao što je to bio slučaj u Milanu.

On je zbog toga odbio bogatu ponudu iz Saudijske Arabije, a s Fenerom će igrati i na evropskoj sceni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije