Centrotours vas vodi na utakmicu Italija - Bosna i Hercegovina

Putovanje u Torino

Centrotours vas vodi na utakmicu Italija - Bosna i Hercegovina

Endin Čaušević, foto: T. Hebib

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u martu počinje svoju avanturu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Nakon odličnih izdanja u Ligi nacija sada su pred nama utakmice kvalifikacija za EP, a prva dva meča igramo na domaćem terenu protiv Armenije i Grčke narednog mjeseca. Kvalifikacije se nastavljaju u junu i to s dva veoma zanimljiva gostovanja.

Prvo gostujemo u Finskoj 8. juna, a samo tri dana kasnije u Torinu igramo protiv selekcije Italije. Agencija Centrotours vas vodi na još jedno gostovanje, a rezervacije za meč Italija-BiH su već moguće. Utakmica se igra 11. juna u Torinu i Centrotours je spremio dva aranžmana za ovaj meč.

Prvi aranžman uključuje putovanje koje traje tri dana, a putuje se autobusom. Iz Sarajeva se kreće 10. juna u 16:30, a u Torino se stiže nekoliko sati pred utakmicu, te je povratak za Bosnu i Hercegovinu odmah nakon meča protiv Italije. Detaljnije informacije o ovom aranžmanu možete pogledati OVDJE.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Između ostalih tu je i aranžman putovanja s autobusom koje uključuje i jedno noćenje u Torinu. Polazak iz Sarajeva je 09. juna, a u Torino se stiže narednog dana. Nakon check ina u hotel imate slobodno vrijeme za razgledanje grada, a već sutradan je utakmica. povratak u Sarajevo je nakon završetka utakmice. Detaljnije informacije možete pogledati OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi