"Svaka čast" roditeljima za odgoj: Bezobrazni dječak ismijao ljubaznog, ali i naivnog igrača Chelsea

Mnogi će ga osuditi

"Svaka čast" roditeljima za odgoj: Bezobrazni dječak ismijao ljubaznog, ali i naivnog igrača Chelsea

Admin Čaušević

Ponekad su neslane dječije šale rezultat lošeg odgoja djece.

Sasvim je normalna pojava da se mališani šale sa odraslim, ali kada to urade na bezobrazan način onda se mišljenja definitivno dijele.

Scena koja će izazvti podijeljenja mišljenja se desila uoči utakmice engleskog Premiershipa između Chelseaja i Southamptona.

Kapiten Plavaca i fudbaler sa velikim autoritetom, Cesar Azpilicueta je ismijan od strane dječaka maskote koji je navijač Southamptona.

Naime, dječak je tražio Azpilicuetu kako bi se rukovao s njim, a iskusni i ljubazni defanzivac nije mogao odbiti zahtjev.

Međutim, kada je španski as ispružio ruku očekivajući rukovanje, dječak podigrao svoju ruku, stavio je na nos i počeo su rugati.

Oglasi

Nažalost, video je prekinut prije nego što se može vidjeti Azpilicuetina reakcija, ali se sigurno može pretpostaviti da iskusnom fudbaleru nije bilo drago zbog ovog gesta.

Sve je ovo podsjetilo na situaciju iz 2006. godine kada je istu sudbinu doživio Steven Gerrard, na gostovanju Chelseaju.

Tada je Cheleseajeva maskota, Jake Nickless, na identinač način ismijao legendarnog kapitena Redsa koji je sve primio s osmjehom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, razlika u uzrastu i godinama između maskote Chelseaja i Southamptona je i više nego očita pa se postavlja pitanje da li je na mjestu bio potez mladog navijača Svetaca.

Inače, Azpilicueta će nastojati zaboraviti što prije večerašnju gostovanje na St Marry's pošto je Chelsea izgubio meč sa 2:1 što je već drugi poraz za ovaj tim u pet odigranih susreta.

Top Komentari

bhodzic
Današnja djeca.. hmm majke gledaju sinove kao "Bogove". Razmazuju ih, a ne kontaju da samo djetetu a i sebi čine medvjeđu uslugu. Pa onda bude članak u novinama "Sin pretukao majku".. ne trebamo se čuditi..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi