Jedan video bio je dovoljan da uvjeri navijače da Azpilicueta neće napustiti Chelsea

Očito se predomislio

Jedan video bio je dovoljan da uvjeri navijače da Azpilicueta neće napustiti Chelsea

Endin Čaušević

Španski defanzivac Cesar Azpilicueta na kraju prošle sezone bio je na izlaznim vratima Chelseaja.

Proteklih mjesec dana uveliko se špekulisalo o tome da će iskusni desni bek napustiti Chelsea, te nije tajna da je i sam izrazio želju da pronađe novi izazov u karijeri.

Azpilicueta se povezivao ponajviše s prelaskom u Barcelonu i španski mediji su čak pisali da je on sve dogovorio s katalonskim klubom, ali očito na kraju od toga nije bilo ništa.

Prema svemu sudeći Azpilicueta će ostati u londonskom klubu i naredne sezone jer ima još godinu dana ugovora, te se čak špekuliše da bi mogao da produži saradnju.

Da se Azpilicueta predomislio najbolje je pokazao video sa pripremne utakmice Plavaca na kojoj je on nosio kapitensku traku, te nije skidao osmijeh s lica nakon meča.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zbog toga su navijači Chelseaja uvjereni da će Azpilicueta ostati u ovom klubu i naredne sezone i da od prelaska u Barcelonu nema ništa.

Katalonci su odlučili da neće prodati Sergina Desta, a nakon što je Sergi Roberto potpisao novi ugovor postalo je jasno da nema ništa od dolaska Azpilicuete na Camp Nou.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi