Čuveni fudbaler (36) je naglo propao: Žena mu je starija 15 godina, a svi bi rekli da je obrnuto

Uhvaćen na ručku

Čuveni fudbaler (36) je naglo propao: Žena mu je starija 15 godina, a svi bi rekli da je obrnuto

Admin Čaušević

Svojevremeno jedan od najboljih veznjaka svijeta sa 36 godina izgleda neprepoznatljivo nakon što je ulovljen na ručku sa svojom deceniju i pol starijom suprugom s kojom ima i petero djece. 

Vjerovatno ne postoji ljubitelj fudbala koji nije čuo za Cesca Fabregasa, bivšeg igrača Barcelone, Arsenala i Chelseaja te bez dileme jednog od najboljih veznjaka svoje generacije.

Nedavno su paparazzi ulovili Španca kako ruča sa 15-ak godina starijom suprugom Danielom Semaan i svi su ostali iznenađeni njegovim izgledom.

Fabregas koji ima 36-godina se na kraju prošle sezone penzionisao, a tokom druženja sa suprugom je djelovao neprepoznatljivo.

Njegov posljednji klub u karijeri bio je Como. On je i dio vlasničke strukture člana italijanske Serije B, a odnedavno je imenovan i za trenera.

Oglasi

Como je bio u dobroj formi u posljednje vrijeme, ali su odlučili promijeniti trenera i za šefa struke postaviti Cesca Fabregasa.

Inače, bivši prvak svijeta je Semaan oženio 2018. godine i za njih razlika u godinama uopšte ne predstavlja problem.

Ovaj par je do sada dobio troje djece koja se zovu Lia (9), Capri (7) i Leonardo (5), a engleska manekenka od ranije ima dvoje djece i to 23-godišnju Mariju i 19-godišnjeg Josepha.

Zanimljivo da je Fabregas odlično prihvatio dvoje djece svoje supruge iz prvog braka, dok i oni imaju odličan odnos sa svojim očuhom.

Fabregas je tokom karijere osvojio veliki broj transfera uključujući Mundijal i dva Eura sa Španijom te Europa ligu sa Chelseajem, jedino mu nedostaje Liga prvaka.

Kao igrač je bio odličan, ostaje da se vidi kakav će biti kao trener. Debi će imati 25. novembra protiv fenjeraša FeralpiSalo.

Oglasi

Najnovije vijesti