Cesena će prodajom Đurića zaraditi duplo manje od planiranog

Klub u teškoj situaciji

Cesena će prodajom Đurića zaraditi duplo manje od planiranog

Teme:

Bh. reprezentativac Milan Đurić bi u narednim danima trebao ozvaničiti svoj transfer u Bristol City.

Visoki napadač je već dogovorio sve detalje, a italijanski mediji javljaju da je konačno poznato i koliko će Cesena zaraditi njegovom prodajom.

Kako se navodi, Bristol će za našeg napadača Ceseni platiti obeštećenje od 1,8 miliona eura uz 200.000 eura bonusa, što će biti dobra finansijska injekcija za klub koji se nalazi u lošoj finansijskoj situaciji.

Iz Cesene su već poručili kako su zbog toga bili primorani prodati Milana Đurića, ali će zaraditi dvostruko manje od cifre o kojoj se špekulisalo (4 miliona eura).

Potražite više informacija na temu Serie A:

Đurić je u Ceseni ove sezone postigao šest pogodaka, a njegov sada već bivši klub će se do kraja sezone grčevito boriti za opstanak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti