Cesena osvojila bod, Đurić nije bio u zapisniku

Perugia i Cesena odigrali bez goloa

Cesena osvojila bod, Đurić nije bio u zapisniku

A. Beganović

U okviru 5. kola Serije B Perugia i Cesena su podijelili bodove (0:0), a u zapisniku gostujućeg tima nije bilo našeg reprezentativca Milana Đurića.

Perugia je većim dijelom susreta bila bolja, no Cesena je uspjela sačuvati svoju mrežu, iako je zbog crvenih kartona Ciana u 62. i Cascionea u 81. meč završila sa dva igrača manje.

Bosanskohercegovački napadač Milan Đurić nije bio u zapisniku meča, da li zbog povrede ili taktičkih zamisli trenera Cesene još uvijek se ne zna.

Ascoli i Brescia su takođe odigrali susret bez golova, dok je Modena golom Galloppa u 85. minuti s minimalnih 1:0 savladala Lanciano.

U derbiju kola Spezia je na gostovanju savladala Livorno (2:1). Šitum i Calaio su pogađali za Speziju, dok je Pasquato bio strijelac za Livorno.

Cagliari je bio bolji od Latine (3:2), Crotone je slavio na gostovanju kod Pro Vercellija (2:0), Salernitiana je nadigrala Ternanu (2:1), Trapani je bio bolji od Entelle (4:2), dok su Vicenza i Pescara podijelili bodove (2:2).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.