Četiri igrača protiv povratka Mourinha u Real, Perez im poručio da ga ne zanima njihovo mišljenje

Četiri igrača protiv povratka Mourinha u Real, Perez im poručio da ga ne zanima njihovo mišljenje

S. Pašalić

Nakon katastrofalnih rezultata Reala ove sezone čini se da bi se Jose Mourinho mogao ponovo vratiti u klub iz Madrida.

Portugalac je vodio tim sa Santiago Bernabeua u periodu od 2010. do 2013. godine i u 178 utakmica ostvario 128 pobjeda te osvojio naslov prvaka u ligi i Kupu kralja.

Real je izgubio bitku za trofeje na svim frontovima, u Primeri zaostaju za Barcelonom 12 bodova, u Kupu kralja su ispali od Barcelone u polufinalu, a konačni udarac im je zadao Ajax prošle sedmice u Ligi prvaka kada su pobjedom od 4:1 na Santiago Bernabeu izbacili Real iz ovog natjecanja.

Santiago Solari će bez sumnje dobiti otkaz na kraju sezone, a Mourinho je već spreman za povratak u Madrid. Međutim čini se da nisu svi baš sretni zbog povratka Portugalca u Real.

Daily Mail prenosi da je kapiten Reala Sergio Ramos najavio da će napustiti klub ukoliko se Mourinho vrati. Ramosu se umorio od Mourinhovih javnih prozivanja zbog loših igara igrača Reala u vrijeme kada je Portugalac vodio tim iz Madrida.

Ono što iznenađuje je to da je i Gareth Bale sada protiv dolaska Mourinha u Real. Mourinho je posljednjih par sezona želio dovesti Balea u Manchester United, ali nije došlo do dogovora.

Dugogodišnje zvijezde Reala Marcelo i Karim Benzema također su najavili svoj odlazak ukoliko Mourinho dođe u Madrid. Dva igrača se nadaju da bi mogli ponovo zaigrati s Cristianom Ronaldom u Juventusu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kako se navodi, sva četiri igrača su razgovarala sa predsjednikom Reala Florentinom Perezom koji im je poručio da se njihovo mišljenje neće uzeti u obzir.

Tako je Perez poslao jasnu poruku igračima, a ukoliko se Mourinho vrati u Real vidjet ćemo da li će oni ispuniti svoja obećanja i napustiti Madrid.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti