Četiri velikana u borbi za potpis Lorenza Pellegrinija

Vezista Rome je tražena roba

Četiri velikana u borbi za potpis Lorenza Pellegrinija

Vezni fudbaler Rome Lorenzo Pellegrini bit će vrlo tražen ovog ljeta na transfer tržištu, prenose mediji s Apenina.

Pellegrini koji ima svega 23 godine igra još jednu dobru sezonu za Vučicu i ponovo je pokrenuo interese italijanskih timova koji su se već i ranije raspitivali za njega.

Do sada smo mogli čuti prije svega kako je on velika želja Juventusa, ali Staroj dami su se priključili Inter i Milan koji bi ga također rado vidjeli u svojim redovima.

Osim italijanskih ekipa, navodno je i PSG bacio oko na Pellegrinija i pokušat će ga angažovati.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Smatra se kako je otkupna klauzula u ugovoru mladog Pellegrinija 27 miliona funti što ne bi trebalo odvratiti potencijalne kupce od namjere da pošalju ponudu.

Inače, u toku ove sezone 23-godišnji veznjak postigao je tri gola i dodao 11 asistencija u svim takmičenjima.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi