Roma će možda biti prisiljena prodati Zaniola, Liverpool potencijalni kupac

Vučica u finansijskim problemima

Roma će možda biti prisiljena prodati Zaniola, Liverpool potencijalni kupac

Roma bi ovog ljeta mogla biti prisiljena da proda mladu zvijezdu Nicola Zaniola kako bi se riješila sve većih dugovanja, prenose italijanski mediji.

20-godišnji Zaniolo proteklih mjeseci nije nikako igrao jer se povrijedio sredinom januara u duelu protiv Juventusa.

U pitanju je bila povreda koljena od koje se sada oporavio i prije nekoliko dana počeo sje s individualnim treninzima.

Bez obzira na to što ga tokom gotovo čitave 2020. godine nije bilo na sceni, za njega neće manjkati interesa ovog ljeta.

Ranije je već bio interesantan italijanskim velikanima kao što je Juventus, ali ovog ljeta bi se trebao pojaviti i Liverpool.

Naravno, Roma ga ne bi prodala ni pod razno, ali finansijski problemi muče Vučicu i on bi mogao da bude žrtveno janje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovakav razvoj situacije sigurno se ne bi svidio navijačima koji su već kritikovali vlasnika kluba Jamesa Pallottu zbog toga što je u ljeto 2018. godine prodao Alisona Beckera i Radju Nainggolana.

Svemu na kraju dodajmo kako je Zaniolo prije povrede imao učinak od šest golova i dvije asistencije ove sezone u svim takmičenjima. Upisao je ukupno 24 utakmice.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi