Svaki dan u ured stiže u odijelu, a vodi brigu o samo jednom igraču: Brat će mu donijeti bogatstvo!

Priča o tajnovitovom menadžeru

Svaki dan u ured stiže u odijelu, a vodi brigu o samo jednom igraču: Brat će mu donijeti bogatstvo!

A. Čaušević

U modernom fudbalu su vrlo česte pojave da brigu o karijeri nekih igrača vode njihovi očevi ili braća. To je slučaj i sa jednim od najboljih igrača današnjice koji će na ljeto realizovati veliki transfer, ali i svom bratu donijeti bogatstvo.

Menadžerska agencija CK66 nije uopšte poznata u svijetu fudbala, tačnije na svojoj listi ima samo jednog igrača. Njom rukovodi Charlie Kane, brat Harryja Kanea.

Iako vodi brigu o samo jednom igraču, Charile svakodnevno u ured odlazi sa kravatom oko vrata. Maksimalno je fokusiran i svom bratu želi najbolje.

Na zvaničnoj web stranici menadžerske agencije se može pročitati da nude sve usluge vezane za karijeru profesionalnog sportiste.

Charlie Kane se priprema da zaradi ogroman novac 

Međutim, stariji od braće Kane nikada nije pokazao interes da zastupa druge igrače svjestan da će mu njegov brat jednog dana donijeti bogatstvo.

Kada je Kane ranije produžio ugovor sa Tottenhamom do 2024. godine Charlie je uzeo ogromnu proviziju, a isto se sprema uraditi i na ljeto.

Oglasi

Charlie je i ranije pokušavao odvesti brata iz Londona u neki konkurentniji klub, najviše u Manchester City. Prošli put nije uspio, ali sada hoće.

Harry ulazi u posljednju godinu ugovora i Tottenham neće imati drugog izbora nego da proda svog najboljeg strijelac u historiji ili će ga izgubiti besplatno.

O privatnom životu samozatajnog menadžera se i ne zna previše. Poznato je da se da se oženio na ljeto 2021. godine za djevojku Hannah.

Harry Kane je bio vjenačni kum svom bratu Charlieju koji se brine o njegovoj karijeri

Deklariše se kao biznismen, ali njegovo bogatstvo nije ni blizu onom kao u mlađeg brata koji je prema nekim izvještajima težak oko 50 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Upravo iz tog razloga Charlie će učiniti sve da Harry na ljeto napusti Tottenham. Vrlo izgledno da će biti u Manchester United koji je spremio 80 miliona funti.

Menadžerska komisija će svakako biti važan faktor u cijelim pregovorima pa će dobar dio kolača pripasti i Charlieu Kaneu koji će tako osigurati sebe, ali i svoju užu porodicu do kraja života.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi