Harry Kane konačno u velikom transferu?
Izostanak trofeja u Tottenhamu moglo bi konačno Harryja Kanea prelomiti u odluci da napusti redove Spursa (Foto: EPA)

Vrijeme je za oproštaj

Harry Kane konačno u velikom transferu?

M. Šljivak

Harry Kane (29) konačno bi mogao napustiti Tottenham Hotspur, a kao novi klub engleskog napadača spominje se Manchester United. The Mirror piše da su Crveni đavoli spremili ponudu od 80 miliona funti za ovog fudbalera i nadaju se da će to biti dovoljno da se transfer okonča.

Harry Kane je postao ikona Tottenhama. Najbolji je strijelac u historiji kluba, ali izostanak trofeja mogli bi ga na kraju odvesti iz kluba.

The Mirror navodi kako bi se narednog ljeta mogao desiti veliki transfer u kojem bi Kane konačno mogao napustiti Tottenham. Kao nova destinacija spominje se Manchester United.

Unitedu je neophodan vrhunski napadač. Nekoliko imena se povezuju s njima, ali navodno su sada krenuli po Kanea i pokušat će da ga dovedu u svoje redove.

Menadžer tima Erik ten Hag postavio je Kanea kao glavu metu za ljetni prelazni rok. Šefovi su spremni da mu ispune želju i ponuda će otići na adresu Spursa.

Ona iznosi 80 miliona funti. Nadaju se na Old Traffordu kako će ta cifra biti dovoljna da ga Tottenham pusti i vidjet ćemo hoće li se Kane zaista skratiti na Teatru snova.

Oglasi

Erik ten Hag se nada da će Kane konačno prelomiti i odlučiti se na odlazak iz kluba u kojem je proveo većinu karijere i gdje je postao najbolji strijelac u historiji.

Trofeje nažalost nije osvajao. Tottenham nije bio konkurentan usprkos činjenici da su imali odlične ekipe i menadžere, pa bi to na kraju moglo biti odlučujuće u odluci sjajnog napadača.

Harry Kane je u 425 utakmice zabio 271 gol za Spurse. Ranije je išao na brojne posudbe, pa je nastupao za Leyton Orient, Millwall, Norwich i Leicester.

Potražite više informacija na temu Premier league:

United bi uskoro mogao dobiti i novog vlasnika. To bi donijelo i još veća ulaganja u pojačanja i Crveni đavoli će s Ten Hagom imati sigurno tim za napad na sam vrh Premiershipa.

Hoće li ih u napadu predvoditi Harry Kane vidjet ćemo već za nekoliko mjeseci.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AjmanMuj
Vidjećemo, Kane se pita, ako ostane hvala mu, ako ode opet hvala mu
2 0
Čuj u manćester da osvaja trofeje HAHAHHA
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi