Charlton Athletic na Twitteru: Još uvijek igramo, ali nemamo predstavu zašto...
Foto: cafc.co.uk

Ipak su izdržali

Charlton Athletic na Twitteru: Još uvijek igramo, ali nemamo predstavu zašto...

Charlton Ahtletic je na svom terenu, na Boxing day, savladao Bristol City sa 3:2.

Vodio je Bristol City 1:2 do 77. minute, ali je onda Bonne poravnao na 2:2, da bi pobjedu Charltonu u meču 24. kola Championshipa donio Doughty svojim golom u 82. minuti.

Imao je tada Charlton prednost od 82. minute, a da bi počeli slaviti navijači i fudbaleri domaćeg tima su od tada morali čekati još više od 15 minuta.

Sudija je prvo utakmicu produžio pet minuta iako nikome u Charltonu nije bilo jasno, pa je administrator zvaničnog Twitter profila ovog kluba napisao: "Pet minuta nadoknade?!"

Međutim, utakmica se i nakon isteka peti minuta nadoknade nastavila igrati. Igralo se i nakon 97. minute, a dok se igrala sedma minuta nadoknade admin Charlotonovog Twitter profila se ponovo oglasio: "I dalje igramo, ali nemamo predstavu zašto..."

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, izdržao je Charloton do kraja, pa je slavlje moglo početi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi